2011. október 24., hétfő

Szamóca-lányok - Jelenlegi ára: 2 340 Ft


Szamóca-lányok
Zsófi, Eszter, Márta és Mari tizennégy éves, most végezték a nyolcadik osztályt, készülnek hosszú, utolsó közös vakációjukra. Szeretnének együtt maradni, egy kis kereset is jól jönne, munkát vállalnak hát a Béke Áruház szigligeti üdülőjében, a Szamócában. "A dolgozó nem fecseg, nem személyeskedik, nem kíváncsiskodik, nem pletykázik" - kapják az eligazítást. De a valóság nem ilyen rideg. Olgi néni a világ legkedvesebb gondnoknője, Teréza mama, a teljhatalmú szakácsnő nem is olyan szigorú, a turnusonként cserélődő üdülővendégekről pedig mindig akad valami pletykálnivaló. Ráadásul a közelben kutat vízforrás után Gedeon Kristóf, az ifjú geológus, akibe titkon mind a négy lány szerelmes. Bájos retro regény, állapítja meg a huszonegyedik századi olvasó, akit érdekel, milyen lehetett az élet mamája vagy a nagymamája bakfiskorában.
Részlet a könyvből : "Amália behozta az uzsonnát, a lányok összenéztek; mindhármuknak az jutott eszébe, hogy Amália Ágnes néni húga lehetne. Ugyanolyan szorosra zárt, keskeny szája volt, és neki is kis, hegyes kongy ült a feje búbján. Eszter elmondta, hogy Amália nemrég került hozzájuk, mert Mariska, aki régi családi bútor volt, nyugdíjba ment. És maga helyett ajánlotta Amáliát Monosbélből, mert Mariska odavaló. Amália tizenöt évvel fiatalabb Mariskánál, ügyes, szorgalmas, csak éppen mindíg olyan savanyú képpel jár-kel, mintha vackorba harapott volna. A lányok hamarosan elmentek. Nagyon feszélyezetten érezték magukat, minden pillanatban attól féltek, hogy eltörnek valami értékes vázát, kiöntik a kakaót a fényes parkettra, még nevetni sem mertek, hátha túl hangosnak találják őket, s Esztert szidják meg miattuk. "
SZERZŐ: Kertész Erzsébet
KIADÓ: Móra Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 264
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 340 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 06:45
. Szamóca-lányok - Jelenlegi ára: 2 340 Ft